søndag 22. oktober 2023

Og der forsvant strømmen gitt...............

 Heisann, og god søndag kveld.

Det har vært litt "vær" i helga. Både snø og vind. Våknet ei eller annen gang i løpet av natt til lørdag av at jeg sleit med å puste. 

Jeg sover med c-pap maskin, siden jeg sliter med pustestopp om natta. Og da strømmen forsvant så stoppet naturlig nok maskinen, og da våknet jeg.

Var litt spent på hvor lenge vi ville være strømløse med den vinden. Ikke bare bare å dra ut på feilretting da nei, men det løste seg etter noen timer. Imens ble det en stille, men koselig morgenstund for oss begge med fyr i peisen, stearinlys og annet som lyste opp, og kaffekoking på stormkjøkken.






Og Victoria fant fram kortstokken,

Har nok av brettspill og, så det mangler ikke på ideer til strømløse dager.


Litt rart å se ut av vinduet og ikke se en eneste ting, selv om man bor i et byggefelt, men etter hvert så dukket det opp et og annet stearinlys i vinduene i nabolaget.

Siden det kom litt snø, og vi har hatt en og annen frostnatt så var det like greit å få på vinterdekk på bilen, så nå skulle den være klar for vinteren.

Har vel nevnt før at Victoria stadig har "prosjekt" på kjøkkenet. Hun lager middag 3 ganger i uka, men baker gjerne litt også, og denne helga ble det baking av horn, fylt med skinke, og masse jarlsberg ost. De ble rett og slett digg :)



Må bare vise en middag ho serverte her om dagen. Den var skikkelig god. Man ble god og mett, for å si det sånn, hehe


Fristende?

Vel, det var litt fra denne kanten, nå er planen å se litt på hva som skal bakes til Jul. Viktig å være tidlig ute ;)

Imens kan du tygge litt på denne:
Adam og Eva hadde det perfekte ekteskap.
Han slapp å høre om alle mennene hun "kunne"
ha giftet seg med, og hun slapp å høre om
hvordan moren hans laget maten....

Til neste gang:

Vi ses



















1 kommentar: