onsdag 27. mars 2019

Christchurch..

Da har vi kommet fram til Christchurch som er endestasjon for reisen vår her nede. Her blir vi fram til lørdag når vi setter oss på flyet til Melbourne. Er veldig glad for at vi valgte å legge om ruta pga av stormen som herjet vestkysten. Hørte på nyhetene at 450 turister ligger værfast der borte, og ei bro har blitt revet i filler av flom, så det har gått for seg der borte. Kjørte over ei ganske så flomstor elv utenfor byen her.
Turen nedover gikk veldig greit. Det regnet en del til å begynne med men etter hvert tok vi igjen sola. Men det har blåst godt. Var til tider utfordrende å kjøre med kraftig sidevind. Bobilen er kanskje ikke så stor, men den er nå et vindfang likevel.
Det var mye veiarbeid langs veien, spesielt i området rundt Kaikuora som ble isolert i fjor pga jordskjelv som ødela veiene. Men de bygger fine veier langs kysten der nå. Tok en stopp i Kaikuora og tittet litt på dyrelivet. Fant bl.a denne karen her som slappet av og koste seg :p

Veldig spesielt landskap utenfor Kaikoura ved lavvann. Man kunne gå ganske langt utover på fjellene.
Nå er det kveld her i Christchurch. Vi har nettopp spist sein middag på en gresk restaurant. Et av de bedre måltidene her nede. I morra skal vi ut på Stillehavet en tur, og håper å få se litt av dyrelivet her.

Se ya later..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar