søndag 24. mars 2019

God mat, og gode venner..

Hamilton er en by litt større enn Stavanger. Ligger vakkert til langs Waikato River et stykke inn i landet. Klimaet her er varmt og tørt. Her har de som tidligere nevnt en festival som heter Balloons over Waikato. En av de større eventene vi hadde planlagt. Og det angrer jeg ikke på. Det var helt utrolig. Tror ikke jeg lyver når jeg sier at det var 100 000 mennesker ute på sletta rundt universitetet. Utrolig god stemning, tivoli og boder som vi også ser hjemme. Et band spilte bare ABBA fra scenen(ABBA er visst fortsatt store her nede), og høydepunktet var jo Zuru night Glow, hvor de fyrte opp ca 20 varmluftballonger og lyste de opp i takt med musikken, med Darth Vader i sentrum.
Etter en god natt søvn bar det på cafe for å treffe gamle kjente som bor her nede. Det ble kaffe og kake, og en vandretur i et flott hagesenter. Mye artige planter som hadde vært gøy å ha i hagen, men er redd vinteren i Norge ville tatt knekken på de fleste.


På ettermiddagen gikk turen til Hobbitun hvor vi hadde bestilt kveldsbankett i vertshuset The Green Dragon. Først en guidet runde i Hobbitun og så klart for skikkelig Hobbitfest. Der var det en meny så lang at det var vanskelig å komme innom alt, lammeskank, biff kokt i øl, kylling, pølser, og allverdens tilbehør, og et vell av kaker og desserter, og frukt til slutt(for de som hadde plass til mer).


Etter Hobbitun gikk ferden til Taupo hvor vi overnattet. I dag blir det en lang transportetappe. Først til Napier for lunch, og deretter ned til Wellington hvor vi har noe spennende på gang før vi tar ferge over til sørøya.

plutselig tilbake :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar