søndag 31. mars 2024

God påske.....................

 Heisann, og riktig god påske alle sammen.



Har du hatt ei fin påske? Kanskje du har dratt til varmere strøk, eller kanskje du er blant de som har dratt til fjells, eller koser deg på ei hytte i nærområdet. Eller kanskje som meg, bare vært hjemme og tatt livet med ro. Det er fint at vi kan velge. Jeg har i hvertfall kost meg her hjemme. Rydda litt i hagen, puslet litt med et prosjekt i kjelleren. Og fikk også vasket terrassene. Det trengtes, for de var blitt ganske glatte.


Terrassevaskeren gjorde en grei jobb. Må nok ta det litt grundigere seinere, og få på litt ny olje og, men det får bli utpå sommeren tenker jeg.

Været har ikke vært det helt store i årets påske, men det har nå blitt litt kaffe i grillbua.


Men, i dag klinket været til med sol og blå himmel, så da ble det årets første kaffe i gyngestolen, eller raukvilevippa som ei av jentene valgte å kalle den, hehe



Det passet bra med godt vær i dag, for da skulle familien samles til kaffe og kaker. Så da ble det nytt godsaker og siden været var som det var, så fikk vi tatt i bruk hagemøblene og. Og litt tid til å spille stigegolf ble det også. Et enkelt spill som fenger de fleste. 




Glemte litt bort å ta bilder ute, så det får bli en annen gang, men vi koste oss og hadde ei fin stund sammen. Er alltid koselig når barn og barnebarn kommer på besøk :)

Nå er snart årets påske forbi, og da blir det å fokusere på ymse våraktiviteter. Har litt forskjellig på plan, så får vi se hva som skjer. Kommer nok litt forskjellig her etter hvert. Har i hvertfall fått sådd litt.


Her er det chilli på gang, samt diverse annet.

Et indiansk ordtak sier at vi alle

bor i et hus med fire rom -

et fysisk, et mentalt, et følelsesmessig og et åndelig.

De fleste av oss har for vane bare å leve i ett av rommene

hele tiden, men hvis vi ikke daglig besøker hvert rom,

om det så bare er for å lufte ut, er vi ikke hele mennesker.

Rumer Godden


Da ønsker jeg deg en fin uke.

Vi ses

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar